kleuren voor volwassenen

dit is echt een ontdekking in mijn leven ! het kleurboek voor volwassenen! ik hou eigenlijk helemaal niet van langdurige werkjes enz… maar dit is echt zo ontspannend! voor wie wat ontspanning nodig heeft is dit echt een aanrader! hij is te koop bij bruna, primera en dat soort winkels voor (meestal) 9,95.. je hebt wel goede stiften nodig..een nadeel aan dit boek vind ik dat je niet zo fijn kunt kleuren omdat er zoon flap aan de andere kant steeds weer terug floept (de andere bladzijde dus), je kunt dan de kleurplaat er ook gewoon uitsnijden met een stanley mes… het is ook leuk om te doen als je ziek bent of je je verveelt, er zijn heel veel delen.. van de gewone serie deel 1,2,3,4, dan zijn er ook nog 2 delen van het kleuren voor volwassenen boek op rijs.. enz. ik heb deel 1 van de basic serie…

deel 1 (die ik heb)

kijk hier :¬†https://www.google.nl/search?q=kleuren+voor+volwassenen+prijs&espv=2&biw=1280&bih=675&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sVDaVODXJMjbPcPqgcAP&sqi=2&ved=0CCwQsAQ ……….. voor meer leuke afbeeldingen!

 

groetjes me <3

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *