Me time tag

Hallotjes!

vandaag heb ik weer eens een nieuwe blogpost… een tag dit keer. het wordt weer winter dus lekker op de bank met een dekentje, je kent het wel. dus ik vond de “me time tag” perfect voor deze tijd…

 


 

Wat kijk je of lees je tijdens me time?

ik lees graag een tijdschrift, een meiden tijdschrift zoals girlz vind ik wel leuk, maar een donald duck kan ik ook heel zoet mee zijn ;). de laatste tijd lees ik niet meer zoveel boeken, misschien moet ik maar weer eens naar de bieb gaan. want ik houd wel heel erg van boeken! qua kijken vind ik youtube video’s wel leuk, op de ipad of op mijn mobiel.
Wat draag je tijdens me-time? 

het liefst een huispak, onesie of een joggingsbroek met een oversized sweater. daar kan ik echt zo van genieten! als ik een zaterdag alléén binnen ben en gewoon wat klusjes ga doen blijf ik de hele dag in mijn onesie, HEERLIJK!
Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me time te gebruiken?

het liefst ga ik #nomakeup, als je kriebel in je oog hebt kun je lekker uitgebreid gaan wrijven :). maar qua bad ben ik echt gek op lush! maar ik kom nooit in a’dam dus dat heb ik bijna nooit..
Wat is momenteel je favoriete nagellak?

ik gebruik dus echt nóóit nagellak… maar eentje die ik wel heb, die ik fijn vind is de essence gel nailpolish (ofso).
Wat drink je en eet je tijdens me time?

favo onderdeel!! haha, chocolaalalalaaa heeerlijk! en een kop thee of warmechocolademelk. of als ik zin heb in zout; een zak chees onion chips van lays. en in de zomer; ben and jerry’s ijs!
Wat is momenteel je favoriete kaars?

euum ik heb niet echt een “favourite” maar ik vind vanille geurkaarsen altijd wel lekker XD.
Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?

Soms wel, dan ga ik iets eten kopen, een reep chocola ofso. maar verder eigenlijk nooit, anders moet ik me weer helemaal aankleden enzo…
Favoriete webshop?

een nieuw ontdekte webshop is Aliexpress ( www.aliexpress.com ). dat is een chinese website met heel veel goedkope producten. van make-up, schoenen, kleding, sieraden tot telefoonhoesjes. kortom vanales!. ook veel tubes van bekende merken zoals realtechniques en mac, op de foto staat er wel zo’n merkje op dus ik weet niet of ze echt nep zijn maar wieweet… er zijn nu realtechniques kwasten onderweg; iets van 10 voor 9,85! ben benieuwd of ze echt echt zijn of niet. hij is ook betrouwbaar, alles tot nu toe is nog aangekomen, en free shipping! het duurt wel wat langer omdat het helemaal uit china komt maar dat vind ik persoonlijk niet heel erg.


 

nou dat was het,pfjuuuw wat een verhalen! hoe ziet jullie “me time” eruit?

groetjes eva! x