my school story tag!

hoihoi!

als jullie mij volgen op instagram (@eva.gezinboer_blog) weten jullie dat ik een nieuwe start heb gemaakt, ik was zowat al gestopt met bloggen maar ik miste het wel. ik heb nu weer veel leuke ideetjes dus van af nu ga ik weer regelmatig bloggen en video’s maken!

 

MY SCHOOL STORY TAG:

1)Hoe oud ben je en zit je nog op school?

Ik ben 13, en zit in de 3e klas.

2)Welk niveau heb je gedaan?

Ik ben nu bezig met HAVO.

3)Vind je school leuk?

Ja, ik vind het altijd wel gezellig. Vooral in de pauzes en onder tussenuren.

4)Wat vind je het leukste vak op school?

Ik vind de creatieve vakken heel leuk. Zoals HV en TE, ook vind ik GS leuk, we hebben het nu over de 1e wereld oorlog. Best interesant!

5)Wat vind je het stomste vak op school?

Ik haat wiskunde, het is verschrikkelijk ingewikkeld en moeilijk. Maar ook natuurkunde is egt mega saai ;(

6)Hoe laat stond je op om naar school te gaan?

Ik sta s’ochtens om kwart voor 7 op.

7)Hoe ging je naar school? Fiets, bus, etc.

Ik ging vroeger naar de basisschool met de auto, maar vanaf groep 5 ongeveer ben ik gaan fietsen. Dat doe ik nu nog steeds.

8)Wat voor schooltas gebruikte je?

Mijn oude vertrouwde eastpack :’) Ja, ik vind hem super fijn maar ik ben nu wel aan het sparen voor een handtas. Dat vind ik net wat modieuzer…

9)Welke beautyproducten zaten altijd in jouw schooltas?

Lipebalsem, soms mascara, haar elastiekjes en speldjes, deo.

10)Wat voor agenda had je vroeger?

De eerste paar jaren de penny agenda (paarden agenda). En nu een basic bruine agenda van de v&d.

11)Wat is jouw grootste schoolblooper?

Ik liep een keer midden in de Schoolstraat tegen een paal op, toen ik achterom keek naar mijn crush (omg).

12)Wat deed je als de les saai was?

Tekenen, tekenen en tekenen. Ohja en kletsen!

13)Wie is jouw favoriete leraar en waarom?

euu, ik heb geeen idee??

14)Vertel een leuk verhaaltje over iets wat je mee hebt gemaakt op school.

oei ik moet even denken hoor, ohja ik weet al wat. op de basisschool gingen we een keer in groep 3 met het thema “vissen in de sloot” met de klas naar een soort slootje/rivier om wat vissen te gaan bekijken. Het was best wel warm die dag dus dat kwam wel goed uit. We gingen er lopend heen, toen we er waren gingen we in het gras langs de sloot zitten wachten tot we wat sagen bewegen. we wachten en wachten maar we zagen niets. wel wat kikkers en stekel baarsjes enz. maar geen grotere vissen. Wat bleek uiteindelijk, ergens aan het begin handden ze een zij sloot gegraven met een sluisje, daar moesten de vissen doorheen om naar het grote meer een eindje verderop te gaan. Dus dan waren alle vissen al de andere kant op gezwommen en kwamen ze niet langs ons… arme juf en arme leerlingetjes (‘:

15)Wat ben je geworden nadat je school hebt afgemaakt?

nog niets, ik moet nog 3 jaar, en ik heb nog niet echt een idee wat ik zou willen worden…


 

dit was mijn school story tag. Ik hoop dat je het leuk vond. Als je nog vragen hebt kun je die hieronder in de reacties stellen.

see you next time, bye!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *