essence eyeliner pen waterproof

Hoi allemaal!

Ik wens jullie als eerste allemaal een gelukkig 2016 toe, maar hopelijk hebben jullie ook fijne kerstdagen gehad! Maar vandaag een review van deze eyeliner pen van essence…

Dit is hem, de essence eyeliner pen (waterproof) de verpakking is gewoon zwart, met blauwe letters. Waarschijnlijk omdat hij waterproof is 😉 verder geen gekke vorm of greep.

 

 

Het is dus echt een soort ‘pen’. Hij is best flexibel maar niet TE, hij heeft een erg fijne (dunne) punt waarmee je mooie dunne lijntjes en wing’s kunt maken.

 

P1100551

Hij is in gebruik heel erg fijn vind ik! Je tekent er heel vloeiend mee over je oog. Ook het pigment is heel erg goed, echt zwart zwart zegmaar. Wat ik niet verwachte van deze eyeliner pennen. Want vaak zijn deze pennen wat wateriger, maar dat is bij deze echt niet het geval.

 

Dit is de eerste keer dat ik hem gebruikte, en hij is wonderbaarlijk goed gelukt! Vergeleken mijn andere eyeliner (miss sporty waterproof liquid eyeliner) is deze punt echt supper fijn en makkelijk in gebruik!

 

Schrik niet! Ik had mijn haar hier gekruld met rietjes 🙂 Maar deze eyeliner blijft ook nog eens heel goed zitten, ik wrijf soms perongeluk in mijn ogen waardoor er bij mijn vorige eyeliner soms wat afbrokkelde, maar aan het einde van de dag was er geen gaatje te bekennen! echt heel erg fijn.. ik raad je dan ook aan om de waterproof versie te nemen want die blijven altijd beter zitten ;p

 

Conclusie: een fijne eyelinerpen, makkelijk in gebruik, goede pigment en blijft heel goed zitten, en dat allemaal voor die prijs!

Cijfer: 9,5 (!)

Hij is te koop bij kruitvat voor €2,89