essence shading powder

Halootjes daar was ik weer, met een heel leuk nieuw product van essence! enjoy

IMG_0705

Deze shading powder van essence vind ik een heel erg leuk product! met een shading duo, een bronzer en een highliter. Ik ben erg benieuwd,want zo’n duo heb ik nog niet vaak voorbij zien komen… de verpakking is heel gewoon, een doorzichtig doosje met zilveren letters, heel simpel maar toch leuk!

 

IMG_0713

Ik heb hem gekocht in 02 medium, omdat ik die bronzer mooier vond… het zit in een leuk maan patroontje, schattig! De kleuren zien er goed uit, niet te oranje of te roze..

 

IMG_1134

(akward foto maar zo kun je het het beste zien 🙂 ) de bronzer is echt mooi van kleur, voor mij echt niet te oranje. De highliter heeft een subtiele glans maar daarom erg mooi voor everyday (ik heb hem hier echt heftig aangebracht anders zag je er niets van op de foto)

 

IMG_0715

 

Conclusie: De bronzer vind ik iets minder goed inblenden in mijn huid en blijft soms zelfs wat vlekkerig, maar als je even blend heb je toch wel een mooi resultaat, de highliter had iets meer pigment mogen hebben maar is zeker niet lelijk, een hele subtiele glans maar dat is voor overdag juist wel mooi!

Cijfer: 8,5

Hij is te koop bij kruitvat voor €2,99