all stars <3

hoi hoi! ik heb goed nieuws, mijn droom komt uit…. ik heb all stars!! ik wou ze al zoooo lang, maar ik mocht ze nooit, nu had mijn moeder belooft dat ik ze volgend jaar zou zou krijgen, en ja hoor. ik heb ze <3!

ze zijn grijs, maar een beetje bruin erdoorheen een beetje toap (bruin/grijs) ik zocht eigenlijk wit, of  blouw ofso. maar toen zagen we deze, ik was meteen verlieft.

 

 

ik heb ze gekocht bij ziengs, ze lagen achterin het magazijn, en er zat nog een sticker op van de vorige zomeruitverkoop van 40,- ! dus die winkelmevrouw zo van ooh hier staat 50,- dat zal ik dan maar even veranderen in het systeem 🙂 dus hebben we ze ook nog met 10,- euro korting gekregen… i love them

 

 

ik vind ze leuk te kombineren met een spijkerbroek, of een skaterskirt met een panty of kousen. of als het heel warm is met een short en bruine benen <3  <3 <3


 

 

k hoop dat julie deze blogpost leuk vonden! en hopelijk snel weer een nieuwe 😉

(zal ik eens wat verklappen… ik krijg 1 april voor het eerst kleedgeld, dus ga ik 2 april met mijn vriendin die dan ook kleedgeld krijgt (zij had het al een tijdje) een middagje shoppen, dus dan krijgen jullie waarschijnlijk nog een shopblog te zien maar ik beloof niets….)

 

  eva

 

 

 

3 thoughts on “all stars <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *